KALLOS
2022
Ousia
Η σοδειά του 2022 ανέδειξε, μέσα από την επιστημονική μας έρευνα, μια νέα πτυχή του terroir της ρετσίνας: το μοναδικό μικροκλίμα του ρετσινιού.
Ρετσίνια που συλλέγονται με αειφορικό τρόπο εμφανίζουν έντονες διαφοροποιήσεις ανάλογα με τον τόπο προέλευσης.
Αυτή η ανακάλυψη μας έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε μια εξειδικευμένη σειρά κρασιών μικροοινοποίησης με μοναδική πολυπλοκότητα και αρώματα που συνδέονται αυθεντικά με τον τόπο προέλευσης της πρώτης ύλης.

KALLOS
Μικροοινοποιήσεις

KALLOS
Stergiano
Αλκοόλ: 13,6%
Σάκχαρα: 2,3 g/L
Πτητική οξύτητα: 0,38 g/L
Ολική οξύτητα: 6,5 g/L
pH: 3,21
Σταφύλι: Ασύρτικο από τον ενιαίο ιδιόκτητο αμπελώνα στην περιοχή Γερακώνα της Γουμένισσας. Απόδοση 6hl/στρέμμα.
Ρετσίνι: Ρετσίνι που έχει συλλεγεί με αειφορικό τρόπο από πεύκα Pinus halepensis που βρίσκονται στην ενδοχώρα της περιοχής των Μεγάρων Αττικής.


KALLOS
Thalassino
Αλκοόλ: 13,5%
Σάκχαρα: 2,1 g/L
Πτητική οξύτητα: 0,36 g/L
Ολική οξύτητα: 6,8 g/L
pH: 3,20
Σταφύλι: Ασύρτικο από τον ενιαίο ιδιόκτητο αμπελώνα στην περιοχή Γερακώνα της Γουμένισσας. Απόδοση 6hl/στρέμμα.
Ρετσίνι: Ρετσίνι που έχει συλλεγεί με αειφορικό τρόπο από πεύκα Pinus halepensis που βρίσκονται δίπλα στη θάλασσα, στην περιοχή της Ελάνης, στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής.
